zaterdag 4 februari 2012

Kamperen en logeren in Tsjechië

In ons gezellige en comfortabele pension in een historisch pand hebben we plaats voor 20 personen.
U kunt met een groep of individueel boeken voor de ruime 2-persoonskamers, allen met eigen badkamer.
De accommodatie is rolstoel toegankelijk,  rookvrij en geschikt voor diverse groepen zoals families of vriendengroepen. In onze spelruimte met tafeltennistafel en diverse gezelschapsspelen kan een ieder zich goed vermaken. Hier kunnen we ook workshops organiseren.

Dit jaar bieden we de gelegenheid om families van 3 generaties te ontvangen.
Natuurlijk kunt u allemaal in het pension Liberta logeren. Ook kunt u er voor kiezen om met de kinderen en kleinkinderen op ons terrein te kamperen, terwijl de grootouders in het pension overnachten.
Zo kunt u als familie samen op stap, terwijl een ieder een slaapplaats heeft die past bij uw wensen.

U kunt zelf uw tent, camper of caravan meebrengen of gebruik maken van onze ingerichte tenten.
Dan hoeft u alleen uw kleding, beddengoed en handdoeken mee te brengen. Deze tent staat op een ruime plaats op de camping, vlak aan de beek en met een prachtig uitzicht over de bossen.

Pension Liberta ligt in de bossen en natuurgebieden van Noord Bohemen.
Tussen de grillig gevormde zandsteen formaties en de orgelpijpen van de basalt rotsen kunt u prachtig wandelen. Ook leuk voor de kinderen, omdat onderweg verstoppertje gespeeld kan worden; zo lopen ze ongemerkt meerdere kilometers.
Wilt u samen schat zoeken? Met GPS (tom tom, Gamin ....) kunt u geocaching doen. Een mooie manier om al speurend het gebied te verkennen. U zoekt via de opgegeven coördinaten een kistje. Als u dit gevonden hebt geeft u dat aan in het logboek en op de website. Overal ter wereld kunt u dit spel spelen.


Graag begroeten we u in het prachtige Tsjechië
Informatie en boeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten