vrijdag 3 februari 2012

Je thuis voelen in Tsjechië

Ons pension is voorzien van alle gemakken en het zal u aan werkelijk niets ontbreken.
In totaal zijn er 10 slaapkamers met internetaansluiting, allen met eigen badkamer, een ontspanningszaal en een zwembad/bar ter beschikking. 


De grote zaal heeft faciliteiten zoals vele spelletjes, een geluidsinstallatie, een beamer met groot scherm voor film enz.  We organiseren op aanvraag yoga en schilderlessen. Ook beeldhouwen en glaskunst behoren tot de mogelijkheden.
Het terrein van ruim 5.000 m2 heeft een voetbalveld met kleine goals, een barbecue terras en een parkeerterrein voor 10 personenauto's. 


Wij kunnen voor u alles verzorgen van het vervoer vanaf het vliegveld tot het afscheidsdiner op de vertrekdag. Ons ontbijtbuffet is heerlijk gevarieerd en vooral ons pannenkoekenbuffet is geliefd. 

Wij hebben veel ervaring met totaalprogramma's voor diverse groepen en kunnen voor u een specifiek geschreven programma maken, inclusief excursies, puzzeltochten, lezingen, culinaire bezoeken enz.

De bus naar Praag stopt voor de deur. En brengt u in 2 uur naar deze prachtige hoofdstad!

We zijn gespecialiseerd in tourtochten en 4x4 off road rijden. Met uw jeep, landrover of andere fourwheeldrive ontdekt u via greenlaning de mooiste plekjes van Tsjechië.

Door onze goede kennis van de regio kunnen wij u kennis laten maken met het echte Tsjechië, zowel wat historie, cultuur als natuur aangaat. Met de Nederlandse leiding kunt u gemakkelijk aanvullende afspraken maken.

Kortom; deze accommodatie biedt u een onvergetelijke vakantie van jong tot oud en voor ieder wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten