donderdag 9 februari 2012

4 x4 Self drive week in Tsjechië

Naast de mogelijkheid om met uw off road club een vakantie te organiseren, kunt u zich ook individueel inschrijven voor een off road vakantie van 7 tot 14 april 2012.

Speciaal voor deelnemers die off road rijden in Tsjechië willen combineren met het bezoek aan een bierbrouwerij, interessante steden en glasblazerijen, hebben we dit arrangement gemaakt.
De mooie, afwisselende routes gaan door Tsjechië, Duitsland en Polen.
En als u dan toch in Tsjechië bent, wilt u ook vast Praag bezoeken!

Dit alles hebben we opgenomen in een arrangement, waarbij er naast het programma ook gelegenheid is zelf op stap te gaan. Te wandelen in de prachtige natuurgebieden, geocaches te zoeken, zwemmen in een subtropisch zwembad met sauna of lekker te winkelen in de nabij gelegen stadjes. Voor elk wat wils.

U logeert in ons pension Liberta (met Nederlandse leiding) in Noord Bohemen, slechts 700 km van Hengelo. De 10 ruime 2-persoonskamers met eigen badkamer, bieden comfort. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt, en bieden we ook Hollandse gezelligheid. 's Avonds met een glaasje bij de houtkachel vinden we het leuk om uw verhalen te horen. En graag informeren wij u over de wetenswaardigheden van het prachtige Tsjechië.

We hebben voor deze week al meerdere inschrijvingen, waar u bij kunt aansluiten.
Ook kinderen zijn welkom, voor hen hebben we aanvullende activiteiten.

www.pensionliberta.nl
Voor een idee van de mogelijkheden en inschrijven voor dit arrangement.

Tot ziens in Lesne!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten