maandag 6 februari 2012

Cursus Natuur en Wandelcoach in Tsjechië

Alles gaat steeds sneller.
Kunnen we dit ritme nog bijhouden?
Voelen we ons er goed bij? Brengt het ons wat we willen?

Of is er een gevoel van weerstand ontstaan tegen dit drukke ‘alles bereikbare leven’?
Meer en meer worden we verwijderd van onszelf, onze intuïtie en ons natuurlijk zijn. Kortom we leren steeds meer met ons hoofd te leven en minder te ervaren.
Terwijl ervaren pas alle kennis die je hebt opgedaan ook kunt voelen, waardoor je je eigen waarheid kunt ontdekken en het juiste pad leren vinden in dit leven. Dit is het Nieuwe Denken.
Hoe kun je je eigen leven weer in balans brengen als de balans nog niet duidelijk voor je is?
Hierbij gaat het om wie je echt bent, verbonden met de natuur waar we allemaal een deel van zijn. Om weer opnieuw contact met je ‘natuurlijke’ IK te maken op een natuurlijke wijze, en te ontdekken door je intuïtie en natuurlijke bewustzijn, welke keuzes je kunt maken die goed voor je voelen en voor je zijn. Hierdoor leer je de juiste keuzes in het leven te nemen.

Healing
Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelen in de Natuur al helend werkt, zowel fysiek als mentaal. Bijvoorbeeld bij stress en burn-out is een half uurtje wandelen al een eerste stap naar genezing. Wandelen met inzet van al je 53 zintuigen brengen je dichter bij bewustzijn.

De natuur vertaalt jouw gedachten in antwoorden. Dit zal vreemd klinken, omdat je het niet gewend bent of zelfs zo ben opgevoed, getraind, geschoold dat je de mogelijkheid niet hebt geleerd om te luisteren wat de natuur je te vertellen heeft.

Expressief zijn werkt ook helend, het van je afschrijven of afschilderen of tekenen tijdens de intuïtief schilder-en tekenlessen, als ook de workshop “Persoonlijke mandala”, welke je in de middagen kunt volgen.
De activiteiten in het programma zijn gericht op zelf ervaringen, welke je dichter bij je bewustwording en intuïtie brengen met nieuwe inzichten en waar je op een ‘nieuwe’ manier kan leren denken. De activiteiten kunnen je ook verder helpen om een betere wandel- en/of natuurcoach te worden en deze activiteiten in te zetten in je werk.

Deze prachtige combinatie cursus Natuur en wandelcoach, met intuïtief tekenen en schilderen bieden we aan in het natuurrijke Tsjechië. Kenmerken van deze omgeving zijn 'rust en ruimte'.  Een prima plek dus om je kwaliteiten te ontwikkelen.

Pension Liberta ligt in de bossen van Noord Bohemen, 700 km van Hengelo. Goed bereikbaar zowel met de auto, trein en het vliegtuig.
Je logeert in een ruime 2-persoonskamer en geniet van de vegetarische maaltijden in het historische restaurant van het pension.
We werken zoveel mogelijk buiten, in de ruime tuin en de omliggende bossen en velden.
De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en wordt begeleid door Ernya Hilton.

Je kunt je aanmelden voor een cursus eind mei of een cursus eind oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten