donderdag 28 november 2013

Herschrijf je eigen leven


In het idyllische Tsjechische Lesné organiseren we deze winter (van 9 - 15 maart 2014) een cursusweek "Herschrijf je eigen leven" ofwel: De Happy View in de praktijk.


Kan dat, je eigen leven herschrijven? Jazeker. Dat kan! En dat gaan we doen.
Wat is jouw droom? Hoe ziet je ideale leven eruit? Vind je het ook de hoogste tijd om je dromen waar te maken? Weet je niet waar je moet beginnen of weet je misschien niet eens wat je droom is?
Op een hele speelse, maar mogelijk ook confronterende manier gaan we gezamenlijk aan de slag: Ons eigen leven herschrijven. In de richting waarin we het hebben willen! De richting die ons voldoening geeft en het beste uit onszelf haalt. Je hoeft niet goed te kunnen schrijven, daar gaat het niet om. We gebruiken het schrijven als methode.

Je kunt je NU inschrijven voor een week ‘Herschrijf je eigen leven’ samen met een groep in een vakantieomgeving. Een buitengewone kans om je leven leuker te maken, je wensen vorm te geven en te leren begrijpen hoe dat werkt: Hoe je zelf je eigen leven vorm geeft!

Van 9 - 15 maart  2014: in het bosrijke Lesné, Tsjechië
Speciale zomeraanbieding: tweede persoon halve prijs!


"The physical brain needs the most transformation. You are in charge of your brain. Vibrationally and energetically, the brain has been vacant. No one is at home there. It has been running on random input. The brain has been like an abandoned child, living in the street where it has picked up wrong ideas, painful experiences, and believed them to be true. The brain needs to be programmed by Divine Truth." Divine Mother


Dat is de basisgedachte achter ‘Herschrijf je eigen leven’. Met deze methode schrijf je eerst je ideeën en ervaringen op zoals je ze hebt en beleeft en vervolgens ga je ze herschrijven. Dat brengt je op nieuwe ideeën, geeft je andere inzichten, andere gezichtspunten, je kunt er ook anders naar kijken! Als je hiermee aan de slag gaat, merk je hoe je zelf met je eigen interpretatie alles in je leven inkleurt en daarmee je werkelijkheid schept. Dat kan dus alle kanten op.

Als iets je niet bevalt, schrijf het eens op en schrijf het vervolgens om. Woord voor woord, zin voor zin. Maak er een mooi verhaal van, een ideaal verhaal, jouw droom wordt zichtbaar en... voelbaar! Dat het voelbaar wordt is belangrijk. Daarom is het goed er zelf mee bezig te zijn. Op het moment dat je door een ander perspectief een ander gevoel krijgt, verandert alles. En trek je ook andere, nieuwe, mooiere ervaringen en situaties aan. Dat is het geheim achter ‘Herschrijf je eigen leven.

Het voordeel van het ‘herschrijven’ in een andere omgeving is dat je alles makkelijker van een afstandje kunt bekijken, dat we op een speelse manier samen aan de slag gaan, dat je werkelijk je droom vorm kunt gaan geven en snel stappen verder komt. Bovendien versterken we elkaar en onze dromen door meditatie, yoga, (meditatieve) wandelingen en allerhande creatieve uitingen als muziek, schilderen, koken, enz.. enz..
Natuurlijk is het ook een week waarin je kunt lachen en ontspannen. Het voelt als vakantie!
Alles draagt bij aan het doel: de weg vrij maken voor je ware Zelf, het leven zoals het door jou geleefd wil worden.

Ben je er ook aan toe, aan deze sprong? happy.view@xs4all.nl

Cursusdata: 9-15 maart  2014   (andere data in overleg)
Organisatie: Happy View in de praktijk, Petra Maartense ism Mieke Elzenga
Inschrijving: Mail je gegevens naar happy.view@xs4all.nl
Investering: € 895,- (cursus, materiaal en 1 week vol pension)
Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 20 personen.

Voor meer informatie: www.happyview.info of www.pensionliberta.nl

Petra Maartense: petra.maartense@xs4all.nl

Happy View, giro 8029936, tnv stichting Happy View, Utrecht


We heten je van harte welkom!

Met vrolijke groet,

Mieke Elzenga en Petra Maartense
Geen opmerkingen:

Een reactie posten